Rize Alay Komutanından Başkanımız İyadei Ziyaret

Rize İl Jandarma Komutanı Albay Semih COŞKUN’un emekliye ayrılması sonrası, İl Jandarma Komutanlığına atanan Albay Hakan DEDEBAĞI iadeyi ziyaretlerde bulunuyor. Bu doğrultuda Rize’nin yeni Alay Komutanı Albay DEDEBAĞI Başkanımız Hakan GÜLTEKİN’i makamında ziyaret etti

Kendi isteğiyle emekliye ayrılan Rize İl Jandarma Komutanı Albay Semih COŞKUN’un yerine bu göreve Albay Hakan DEDEBAĞI getirildi. COŞKUN, 2015 yılında Sivas İl Jandarma Komutan Yardımcılığından Rize İl Jandarma Komutanlığına atanmış ve kentte başarıyla 2 yıl görev yapmıştı.

Belediyemizi ziyaret eden Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan DEDEBAĞI ve beraberinde Ardeşen İlçe Jandarma Karakol Komutan Vekili Kıdemli Baş Çavuş Cemal GEYİK’i, Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN, Başkan Yardımcımız İbrahim YILDIRTAN, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli karşıladı.

Ardeşen Belediye Başkanlık makamında bir süre sohbet eden Albay Dedebağı ve Başkanımız GÜLTEKİN İl ve İlçe gündemi hakkında fikir telakkisinde bulundular.