Pazar Kaymakamı Çelik’ten veda ziyareti

Aydın ili Yenipazar ilçesine atanan Pazar Kaymakamı Cevat ÇELİK, Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN’E veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Çelik; Görev süremiz boyunca Ardeşen ilçesini de yakından tanıma fırsatı bulduğunu ifade ederek gerek Pazar Gerekse Ardeşen ilçemizde çok iyi dostluklar edindik. Bir yandan Pazar’da görev yapmanın mutluluğunu yaşarken, diğer yandan da yeni görev yerim olan Aydın Yenipazar’a tayin olmanın heyecanını yaşıyorum. Burada 10 ay gibi kısa bir süre kaldım. Yeni dostluklar edindim. Ama çocuğumun sağlık nedeniyle böyle bir tercih yapmak zorunda kaldım.” dedi.

Başkanımız Hakan GÜLTEKİN’de, Kaymakam ÇELİK’e Pazar ve Ardeşen’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, veda da olsa ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÇELİK’e yeni görev yerinde de başarılar dileyen Başkanımız Hakan GÜLTEKİN, Aslen Akçaabatlı olan hemşerimiz Cevat ÇELİK’e Ardeşen’imizi hatırlatacak hediye verdi.