KTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Ardeşen’de

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Şehir ve Bölge planlama bölümünde okuyan 75 öğrenci Ardeşen Belediyesinin misafiri olarak ilçede bir seminere katılarak, Başkan Gültekin’e ilçe hakkında sorular sordu.

Ardeşen Belediyesi Toplantı salonunda verilen slayt gösterimli sunuma KTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde görevli Doç. Dr. Yelda Aydın Türk, Yrd. Dr. Ersin Türk, Öğretim Görevlisi Gökhan Hüseyin Erkan, Araştırma Görevlisi Selda Özel, Araştırma Görevlisi Mihriban Öztürk ve 2. Sınıf Öğrencileri katıldı.

Ardeşen hakkında verilen slayt sunumunun ardından deneyim ve tecrübelerini paylaşan Başkan Gültekin, daha sonra öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Başkan Gültekin düzenlenen toplantı sonrası şunları kaydetti; “İnsanların ihtiyaçlarına ve estetik kurallara uygun olarak yaşam alanlarının planlanma ve çevre düzenlemesine ilişkin KTÜ Şehir ve bölge planlanası bölümünde okuyan 75 öğrencimiz ve öğretim üyelerimizle Belediyemizde düzenlediğimiz bir seminerde bir araya geldik. Bölgemizi ve özellikle Belediye hizmetlerimiz hakkında sunumumuzun ardından kıymetli öğrencilerimizin sorularına yanıt verdik. Umudumuz Belediyecilikteki tecrübemizin öğrencilerimizin eğitiminde, onlara yol gösterici olması yönündedir. Bu anlamda ilçemizde düzenlediğimiz programa katılan KTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde görevli Doç. Dr. Yelda AYDIN TÜRK, Yrd. Dr. Ersin TÜRK, Öğretim Görevlisi Gökhan Hüseyin ERKAN, Araştırma Görevlisi Selda ÖZEL, Araştırma Görevlisi Mihriban ÖZTÜRK ve 2. Sınıf Öğrencilerimize güzel ilçemize yeniden hoş geldiniz derken eğitim, aile ve eğitim sonrası yaşamlarında da başarılar dilerim.” Diye konuştu.