Kuvvetli Sağanak

Kick Boks Türkiye 1.liği Ardeşen’in

06-09 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılan 2. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks turnuvasında Ardeşen Belediyesi Kick Boks sporcusu Gökhan Zorlu büyük erkeklerde Low Kick şampiyonu oldu.

Türkiye Kick Boks Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 2. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks turnuvası (Turkish Open) 06-09 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya' da yapıldı.

Yapılan turnuvada büyük erkekler kategorisinde Ardeşen Belediyesi Kick Boks sporcusu Gökhan Zorlu 51 kg da Low Kick şampiyonu oldu.

rdeşen Belediyesi Kick Boks sporcusu Gökhan Zorlu Antalya derecesinin hemen ardından çalışmalarına hız verdi, hedef 20 Temmuz’da Niğde’de yapılacak olan şampiyonasında, Türkiye birincisi olup dünya şampiyonasında Ülkeyi, Rize’yi ve Ardeşeni temsil etmek.

Zorlu elde ettiği başarı sonrası Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret ederek Kupa ve Madalyayı takdim etti.

Başkan Gültekin; Elde edilen başarıdan dolayı Gökhan Zorlu’yu tebrik ederek, Belediye bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Spor kulüpleri olarak yetenekli gençlerin önünün açılması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, gelinen bu noktada Gökhan kardeşimiz 51kg da, Türkiye birincisi olarak bizleri gururlandırmıştır. İnşallah 20 Temmuz tarihinde Niğde’de yapılacak olan Dünya Kick Boks şampiyonasında Ülkemizi temsil etme biletini alacaktır. Allah Yar ve Yardımcısı olsun. Diye konuştu.