Kick Boks’ta Altın Kemer Ardeşen Belediyesinin

Ardeşen Belediyesi 3-4 Mart Giresun Şebinkarahisar’da düzenlenen Altın Kemer Kick Boks Şampiyonasında 1.lik aldı.

Ardeşen Belediye Spor Kulübü Kick Boks hocası Gökan Zorlu ve 4 sporcusu eve madalyalarla döndü. Büyükler kategorisinde Mevlüt Can Önder Birinciliği alarak Altın Kemerin Sahibi olurken, Gençler Kategorisinde Celil Dereci ikinci, Emirhan Özyanık ve Umut Kumbasar Üçüncü oldu.

Slovenya’da yapılan son Avrupa şampiyonasında Dünya 3.sü olan Ardeşen Belediyesi Kick Boks hocası ve sporcusu Gökan Zorlu’nun öğrencileri Giresun Şebinkarahisar’da düzenlenen Altın Kemer Kick Boks Şampiyonasında Türkiye 1.si olarak Altın Kemeri Ardeşene getirdi.

Elde edilen bu başarı sonrası Başkan Gültekin; “Ardeşen Belediye Spor Kulübümüz bünyesinde bulunan Kick Boks hocamız ve sporcumuz Gökan ZORLU’nun öğrencileri 3-4 Mart 2018 tarihleri arasında Giresun Şebinkarahisar’da düzenlenen Türkiye Altın Kemer Kick Boks Şampiyonasında çeşitli dereceler elde etti. Bu doğrultuda; büyükler kategorisinde birinci olarak altın kemer alan Mevlüt Can ÖNDER kardeşimi, Gençler Kategorisinde ikinci olan Celil DERECİ ve üçüncülüğü paylaşan Emirhan ÖZYANIK ile Umut KUMBASAR kardeşlerimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” Şeklinde konuştu.