Kuvvetli Sağanak

İmam Hatipli Olmanın Farkını Yaşattılar

İmam Hatip mezunu olarak Kamuda başarılı olan isimleri makamlarında ziyaret ederek onları onure eden Ardeşn İmam Hatip Ortaokulu farkındalık yarattı.

Ardeşen mam Hatip Oratokulu idarecileri, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet, ilk etapta ilçe basında başlattıkları projenin olumlu geri dönüşümleri sayesinde projenin yurt genelinde uygulanabilineceğinin altını çizdi.

Eğitimini İmam Hatipte tamamlayan ve başarılı olan kamu görevlilerini ziyaret ederek onların farkındlıklarının ön plana çıkartılmasını ve halı hazırda İmam Hatip okullarında okuyan veya bu okulları tercih etmek için düşünen öğrencilere örnek teşkil edecek bu güzel projeye imza atan Ardeşen İmam Hatip Orta Okul Müdürü Farih DAĞ, okul öğretmenleri ve öğrenciler Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekini makamında ziyaret ederek, İlçe genelinde eğitim öğretim veren tüm okullara yaptığı ve yapacağı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Belediye Başkanı Hakan Gültekin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu ayrıcalıklı proje için okul yönetimini, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek sözlerini söyle sürdürdü; İmam Hatip Okullarından mezun olan kişiler için düşünülen çok anlamlı bir proje. Bu projenin fikir sahiplerini kutlarım, projenin içinde özellikle öğrencilerin olması bizleri bir o kadar daha mutlu etmiştir, başarılı kamu çalışanlarının ziyaret edilmesi İmam Hatipleri tercih eden ve bu okullarda okuyan öğrencilerimize örnek teşkil etmeci bir okadar da isabetli olmuştur. Bu anlamlı ziyaretten dolayı Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu Müdürümüz Fatih DAĞ’a, Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür eder böyle güzel bir projeye imza attıkları için de kendilerini ayrıca kutlarım. Diye konuştu