Hâkim ve Savcı Adaylarından Başkan Gültekin’e Ziyaret

Aslen Ardeşen’li olan ve bir dönem bölgede Avukatlık yapan üç Hâkim ve Savcı Adayı İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret etti.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ile bir dönem siyaset yapan, Avukat, AK Parti Ardeşen Eski İlçe Başkanı Sadık Bayraktar, Avukat, Belediye Eski Meclis Üyesi Hüseyin Koloğlu ve Avukat Ömer Örsoğlu Belediye Başkanını makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili Başkan Gültekin; “İlçemizin yetiştirdiği çok kıymeti hukuk adamlarından, Hâkim ve Savcı adayları. Aynı dava uğruna birlikte omuz omuza yürüdüğüm AK Parti Ardeşen eski ilçe Başkanım Sadık BAYRAKTAR, Belediye Meclis Üyem Hüseyin KOLOĞLU, Ardeşen’li Avukatlarımızdan Ömer ÖRSOĞLU’nun bu nazik ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yeni Türkiye yolunda her bireye düşen sorumlulukların yanı sıra omuzlarında Adaletin büyük yükünü taşıyacak olan tüm Hâkim ve Savcılara, “Mutlak Adalet Sahibi, Hiçbir Şeyde Aşırılığı Düşünmeyen Yüce Yaratanımızın güzel isimlerinden olan EL-ADL EL- MÜNTEKİN (cc)” sıfatlarını örnek almaları temennisiyle. Adalet dağıtıcılarının Allah Yar ve yardımcısı olsun.” Açıklaması yaptı.