Yağışlı
Hafif Yağmur

Daha Yeşil Bir Çevre İçin Fidan Diktik

Başkanımız Avni KAHYA, Ardeşen Atatürk Anaokulu öğrencileri daha yeşil bir çevre için fidan diktiler. Ardeşen Barış Mahallesi mevkiinde ilçe protokolünüzde katılımıyla yüz adet fidan dikildi.

Ardeşen'de minik yüreklerden örnek alınacak bir etkinlik hayat buldu. Ardeşen Atatürk Anaokulu öğrencileri tarafından daha yeşil bir çevre için sende fidan dik projesi kapsamında 100 adet fidan dikildi.

Yapılan programa İlçe Kaymakamı Emrah YILMAZ, İlçe Belediye Başkanımız Avni KAHYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat YAZAR, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Orman İşletme Şefi Mustafa ÇAKMAKÇI, Atatürk Anaokulu Müdürü Dursun Ali MÜFTÜOĞLU, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Ardeşen Belediye Başkanımız Avni KAHYA etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizle birlikte İlçe Kaymakamımız Sn. Emrah YILMAZ, Belediye Meclis Üyelerim, Belediyemiz Sera Ekibi, İlçe Orman İşletme Şefi Mustafa ÇAKMAKÇI ve Orman İşletme Şefliği ekibi ile birlikte fidan dikerek daha yeşil bir çevre konusuna güzel bir başlangıç yaptık. Bu etkinlikte bizlere eşlik eden Atatürk Anaokulu öğrencilerimizi canı gönülden kutlarken, minik elleri ve sevgi dolu kocaman yürekleriyle diktikleri bu fidanların büyümesinde tüm halkımızın özverili bir şekilde çalışacağına, koruyup, kollayacağına inancımız tamdır. "Diye konuştu