Cumhuriyet İlkokulu En Çevreci Okul Seçildi

Ardeşen'de eğitim öğretim veren okullarda başlatılan en çok atık pil toplama yarışması sonuçlandı. İlk, orta ve dengi okullarda yapılan yarışmada toplam 223.8kg Atık Pil toplandı.

TAB Derneği ve Ardeşen Belediyesinin ortak düzenlediği atık pil toplama kampanyasında Cumhuriyet İlkokulu ilçede 72,31.kg atık pil toplayarak ilçede 1., İl genelinde ise 2. Oldu.

Bu anlamda Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin; Kampanya sürecinde gösterdiği duyarlılıktan dolayı  Okulu ve 1/B sınıfı öğrencilerini kutlayarak, okula bilgisayar öğrencilere ise kırtasiye ve okuma kitapları hediye etti.

Başkan Gültekin; Atık pillerin zararını en aza indirebilmenin ilk şartı, halkımızın atık pillerin doğaya ve insanlara vermiş olduğu zararlar konusunda bilinçlenmesidir. Bu konuda bilinçlenen vatandaşlarımız ve çocuklarımızın atık pillerin geri kazanımı konusunda üzerlerine düşen görevleri yapacaktır. TAB Derneği ve Belediyemizin öncülüğünde yapılan yarışmada Cumhuriyet ilk okulu 72.31kg atık pil toplayarak ilçede 1. il genelinde ise 2. olmuştur. bu özverili çalışmada emeği geçen öğretmenleri ve öğrencilerimizi kutlarım. İfadelerini kullandı.