Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN’den Okul Ziyareti

Ardeşen belediye başkanımız Hakan GÜLTEKİN İlçe Milli Eğitim bünyesinde bulunan okullara gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor, bu anlamda Türk Telekom Anadolu Lisesi 12/A sınıfı öğrencileri ve okul öğretmenleriyle bir araya geldi.

Bir ders boyunca öğrencilerle sohbet etme imkanı bulan başkanımız GÜLTEKİN ders çıkışı öğretmenler ve okul idaresiyle de bir araya geldi.

Ardeşen ilçe belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği okul ziyaretleriyle ilgili şunları söyledi; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan okullara gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında bugün Türk Telekom Anadolu Lisemizi ziyaret ettik. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin fikirleri, istek ve önerileri bizim için her daim önem arz etmektedir. Bu anlamda bugün 12/A Sınıf öğrencilerimizle bir araya gelerek sohbet imkanı bulduk. Ders saati sonrası öğretmenlerimizi ve okul müdürümüz R.Hakan BOZKAN’ı da ziyaret ettik.