Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Belediye Başkanımız Avni KAHYA Mayıs Ayı Meclis Toplantısını Tamamladı

Ardeşen Belediye Başkanımız Avni KAHYA Mayıs ayı meclis toplantısına besmele çekerek başladı. İlçe ile ilgili bir çok konunun görüşüldüğü Belediye Meclis toplantısına katılım tam idi.

Ardeşen Belediye Başkanımız Avni KAHYA Mayıs ayı Meclis toplantısında ilçeyle ilgili önemli konu başlıklarına çözüm getirme adına besmele çekerek başladığı toplantıya meclis üyelerinin katılımı tam idi.

AK Partili Belediye Meclis Üyelerimiz Havva SİNAN, Fatih ÖNEY, Yakup Kenan HATİPOĞLU, Zafer SUAL, Ali ÖNÇIRAK, Mehmet BOZKAN, Adem KUYUMCU, Cumali ÖZDOĞAN, Hatice TEKTAŞ, CHP Belediye Meclis Üyeleri Osman Yeniay, Ayhan KABAOĞLU, Fatma ÖZYURT, Etem KULABER, Suzan ÖNAL'in yanı sıra Belediye Muhasebe Müdürü Adil ERDEM, Yazı İşleri Müdür Vekili Usayit YILDIRTAN, İmar Müdürü Mücahit PARLAK, İmar işlerinden Sema AKÇAM ve Adnan SİNAN katıldı.