Başkanlar Ardeşen’in Lokomotifi İki Kurumu Ziyaret Etti

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya STK ziyaretlerini sürdürüyor. Bu anlamda Ziraat odası ve Ardeşen Muhtarlar Deneğini ziyaret etti.

Ardeşen Ziraat odası Başkanı Turan Kabaoğlu ve üyelerini ziyaret eden heyet, ilçe ve bölge tarımı hakkında fikir alışverişinde bulundular. Heyet daha sonra Ardeşen Köy Muhtarlar derneğine de bir ziyarette bulunarak burada derken başkanı Maksut Çırakoğlu ve köy muhtarları ile bir araya geldiler.

Başkan Gültekin ziyaretle ilgili şunları kaydetti; “Amaç ve gayesi; tarım sektörünün her alanda genel menfaatlere uygun olarak gelişmesine ve Devletin tarımsal plan ve programlarının gerçekleştirilmesine yardımcı olarak, çiftçilerin müşterek ihtiyaçlarını karşılayarak mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak olan kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşlarımızdan olan Ardeşen Ziraat Odamızı AK Parti Ardeşen İlçe Başkanım Avni KAHYA ve Teşkilat Üyelerimizle ziyaret ettik. Ziyaretimiz doğrultusunda kıymetli başkanımız Turan KABAOĞLU ve Oda Üyelerimizle hasbıhal etme imkanı bulduk. Sıcak karşılamaları ve içten sohbetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken bölgemiz için yapacakları tüm çalışmalarında da başarılar dilerim.” Diye konuştu.

Heyet daha sonra Ardeşen Köy Muhtarlar Deneğine bir ziyarette bulunarak burada Dernek başkanı Maksut Çırakoğlu ve muhtarlarla bir araya geldi.

Gültekin burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. “Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören Muhtarlarımıza haftalık ziyaretlerimiz sürmekte. Bu anlamda AK Parti Ardeşen İlçe Başkanım Avni KAHYA ve Teşkilat Üyelerimizle Ardeşen Köy Muhtarlar Dernek Başkanımız Maksut ÇIRAKOĞLU’nu ve Muhtarlarımızı ziyaret edim İlçemiz ve Köklerimizle ilgili bilgi ve fikir alışverişinde bulunduk.”