Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Kuvvetli Sağanak

Başkanımız Hakan GÜLTEKİNDEN İki Müjdeli Haber

Ardeşen’imiz İçin 50 yıllık bir rüya gerçek oldu.

Doğalgaz ve Tunca dere içi yolu onaylandı
Ardeşen-Tunca dere içi yolu Karayolları ağına alınma yazımız onaylandı.16-11-2016 tarih ve 43275 sayılı yazı bakan onayı alındı. Yine hasretle beklediğimiz Ardeşen ilçemizin de içinde olduğu bazı ilçelerimizin doğalgaza kavuşma süreci başlamıştır.
Enerji bakanlığı talebi doğrultusunda belediye Meclis kararımızı aldık. Ardeşen'imize ve Rize'mize hayırlı olsun.

Bu hizmetlerin onaylanmasında, hayata geçirilmesinde başta  Cumhurbaşkanımız-Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlarımız Genel Başkan Yardımcısı Sn. Hayati YAZICI’ya, Sn. Hasan Karal’a, Hikmet AYAR’a, Osman Aşkın BAK’a, Yıldız SEFERİNOĞLU’na, Nusret BAYRAKTAR’a, AK Parti Rize il Başkanımız Muhammet AVCI’ya,Ulaştırma Bakanlığımızın Basın Danışmanı Sn. Turan ÖZYANIK, İlçe Başkanım Sadık BAYRAKTAR’a,Tunca Belediye Başkanımız Ahmet Naci AYTEMİZ’e, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Mehmet YEREBAKAN ve Zekeriya BOZKAN’a,Karayolları Genel Müdürümüz İsmail KARTAL’a Tüm Belediye Meclis Üyelerimize  teşekkür ediyoruz.

Dere içinden geçecek olan bu yol, Tunca vadimizin el değmemiş ve bakir güzelliklerini ortaya çıkarmakla birlikte yeni turizm merkezlerinin de oluşmasına vesile olacaktır. Dere içi suyu kullanılarak bölgede yapılan Rafting ve kano sporları turizm odaklı olacaktır ayrıca vadi içinde güne birlik dağ yürüyüşü ve kamp aktiviteleri de yapılabilecektir. Pirinçlik köyü güzergâhını Tunca dere içi yoluna bağlamakla, civar köylere giden diğer gurup yollarındaki yoğunluğu da azaltacaktır.

Her yönü ile ilçemize ve bölgemize büyük katkılar sağlayacak olan Tunca Dere içi yolumuz hayırlı uğurlu olsun.

Öte yandan; Ardeşen’li Vatandaşlarımız için yıllardır hayal ettiğimiz bir proje daha hayat buldu. İlçemiz için Doğalgaz çalışmaları için Belediye Meclis kararımızı aldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Talimatı ile İnşallah Ardeşen'de Kısa Süre Sonra Doğalgaz Çalışmaları Başlayacaktır. İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun."