Yağışlı
Yağışlı

Başkanımız Hakan Gültekin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ardeşen için yapılan mega projeler hakkında geniş bir sunum hazırlayan Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN her fırsatta mesai arkadaşlarım ifadesini kullandığı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek proje ve yatırımları anlattı.

Ardeşen için 30 Mart 2014 yerel seçimleri için verdiği vaatlerin %95’ini tamamlayan Başkanımız Hakan GÜLTEKİN, İçimiz rahat, seçimlerin ardından dört yıl geride kaldı ve biz söz verdiğimiz gibi hemen hemen tüm projeleri tamamladık ve üzerine yeni yatırımlar ekledik diye konuştu.

Başkanımız Hakan GÜLTEKİN sözlerine şöyle devan etti; “Güzel Ardeşen’imizi daha iyiye, daha ileriye götürmek için verdiğimiz vaatlerin %95’ini tamamladık. Tamamlanan, ihalesi biten ve yeni projelerimizle ilgili mahalle muhtarlarıma yönelik bilgilendirme toplantısı yaptık. İlçemiz için hayat bulan ve yeni projelerimiz için bizlere her daim destek veren AK Parti hükümetimize, Bakanlarıma, Vekillerime, İl ve İlçe başkanlarıma, Belediye Meclis üyelerim ve tüm çalışanlarıma şükran ve minnetlerimi iletirken. Her daim mesai arkadaşı olarak gördüğüm muhtarlarıma ayrıca teşekkür ederim.” Diye konuştu.

Ardeşen Belediyemiz Yöresel Yemekler Sofrasında yapılan toplantıya Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan GÜTEKİN, Başkan Yardımcısı İbrahim YILDIRTAN, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Şükrü ERGÜN, Belediye Meclis Üyelerimiz Yunus ÖNKİBAR, Mahmut ÖZYANIK, Mustafa OKUMUŞ ve Mahalle muhtarları katıldı.