Başkanımız Hakan GÜLTEKİN’den Pazarcı Esnafına Müjde

Halkın temel ihtiyacı olan meyve, sebze, giyim ve kuşamla ilgili her türlü alış verişini yaptığı ve her hafta Salı günü Ardeşen ilçemizde kurulan halk pazarı esnafına ilçe Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN’den müjdeli haber geldi.

Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN’in pazar yeri ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim YILDIRTAN,  Ardeşen Belediye Gelirler Müdürümüz Adem SEVER, Belediye Meclis Üyelerimizden Mustafa OKUMUŞ, Mahmut ÖZYANIK, Yunus ÖNKİBAR,’ın yanı sıra Belediyemiz Zabıta Amirliğimizde görev yapan Muzaffer NAVDAR, Ali ATİLLA, Ayşe EFENDİOĞLU ve Sadık BUÇAN bizlere eşlik etti.

Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN ziyaretle ilgili şöyle konuştu; “Ardeşen için gerçekleştireceğimiz mega projeler arasında yer alan ve ilçemiz Fatih mahallesi sahil yolu geçişi liman yanındaki alanda yapılacak olan Cami Terminal projesi kapsamında, halı hazırda hizmet veren Salı pazarının yeni yeri için sona geldik.

Bu kapsamda her hafta ilçemizde Salı günleri kurulan halk pazarı esnafını ziyaret ederek yeni yerle ilgili fikir aldık ve pazarcı esnafımıza belediye meclisimizde aldığımız müjdeli haberimizi de verdik. Her Salı günü ilçede kurulan halk pazarında tezgâh açan pazarcı esnafından alınan yer bastı ücretine 2017 yılı boyunca zam yapılmayacak ve 2016 yılı tarifesi uygulanacaktır.”Diye konuştu.