Başkan Gültekin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin her ay periyodik aralıklarla düzenlediği Muhtarlar toplantısı Belediye Meclis Üyelerinin de katılımıyla tamamladı.

Ardeşen’deki Mahallelerin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıya Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Engin Hasanoğlu, Rize Muhtarlar Federasyonu Teşkilat Başkanı Murtaza Özyanık, Muhtarlar ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Her ay düzenli şekilde yapılan toplantıda, Mahallelerin sorunları, yeni projeler, yatırımlar ve devam eden çalışmalar konuşuldu.

Başkan Gültekin toplantı sonrası bir açıklama yaptı. Gültekin; Her ay periyodik aralıklarla düzenlediğimiz Muhtar toplantılarımızdan birini daha tamamladık. İlçemize bağlı mahallelerdeki sorunlar ve çözüm önerilerini, Belediye Meclis Üyelerimin katılımıyla birlikte istişare etme imkanı bulduk. Geceyi tertip eden Yeni Mahalle Muhtarım Şükrü ERGÜN, Muhtarlar Dernek Başkanım Engin HASANOĞLU ve toplantımıza katılan tüm Muhtarıma teşekkür ederim. Diye konuştu.