Yağışlı
Yağışlı

Başkan Gültekin’in Mahalle Gezileri Sürüyor

Ardeşen Belediye hizmet yelpazesinde bulunan mahallelere yapılan yatırımlar ve yapılacak olan çalışmaları yerinde görmek için saha çalışmalarını genişleten Başkan Gültekin bu hafta Düz mahalle, Deniz ve Yavuz Selim mahallelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Yunus Önkibar, Mahmut Özyanık sırasıyla Düz mahalle, Deniz ve Yavuz Selim Mahallelerine ziyaretlerde bulunarak yapılan ve yapılacak olan çalışmalar yerinde inceledi.

Yapılan incelemeler sonrası Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin bir açıklama yaptı. Gültekin; “Her hafta yaptığımız mahalle gezilerimize devam ediyoruz. Bugün Meclis üyelerim Yunus ÖNKİBAR ve Mahmut ÖZYANIK ile birlikte sırasıyla Düz Mahalle, Deniz ve Yavuz Selim Mahallelerimizi ziyaret edip muhtarlarımızla birlikte sorunlar ve çözüm yollarını sahada birlikte ürettik. Bu bağlamda yeni oyun parkları, parke ve sıcak asfalt, yol genişleme ve yeni kent sahalarımız için alan tespitlerimizi tamamladık.” Diye konuştu.