Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Başkan Gültekin’e Özel Ziyaret

RİBİAD ve Ardeşen Belediyesinin katkılarıyla ilçeye bulunan ünlü spor yorumcuları Hayri Ülgen, Can Çobanoğlu ve FİFA kokartlı Hakem Mete Kalkavan Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret ettiler.

Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi konferans salonunda Ardeşen'de Sporda Hedefler Konulu panele katılan ünlü spor yorumcuları Hayri Ülgen ve Can Çobanoğlu sunumlarının ardından FİFA kokartlı Hakem Mete Kalkavan'la birlikte Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'i ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan Gültekin Türkiye Süper lig FİFA kokartlı Hakem Mete Kalkavan, Ünlü spor yorumcuları Hayri Ülgen ve Can Çobanoğlu plaket verirken Ünlü Hakem Mete Kalkavan'da Başkan Gültekin'e Forma ve kert hediye etti.