Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Başkan Gültekin Doktorlarla Bir Araya Geldi

İçinde bulunduğumuz hafta Tıp haftası bu anlamda Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Bölgede görev yapan doktorlarla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Her şeyin başı sağlık, “İnsanlara daha sağlıklı bir yaşam sunmak için kendini bu onurlu mesleğe adayan, insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı amaç edinen, gece gündüz, kar, çamur, bayram, tatil demeden vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli yaşaması için hiçbir çabayı esirgemeyen, sağlık hizmetlerinin her alanında görevini hep zamanında ve fedakârca yapan doktorlarımızın bu önemli günü Rize’nin Ardeşen İlçesinde de İlçe Belediye Başkanı tarafından düzenlenen bir programla kutlandı.

14 Mart Tıp Bayramları dolayısıyla Ardeşen Yöresel Yemekler Sofrasında doktorlarla bir araya gelen Başkan Gültekin; İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızla bu özel günlerinde bir araya geldik. Biz idareciler doktorlarımız başta olmakla birlikte tüm Tıp Çalışanlarımıza her daim destek olmalıyız ve onların bu özel günlerinde yalnız bırakmamalıyız bu anamda büyük bir fedakarlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını bir kez daha kutlarım. Diye konuştu.