Başkan Gültekin’den Teşvik Hediyesi

Son Avrupa karşılaşmasında İsveç Krıstıanstad takımını eleyip adını yarı finale yazdıran ve Nisan ayında Polonya ile karşılaşacak olan Ardeşen GSK takımı kendi liginde de aldığı başarılı sonuçlar sonrası Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Sporcu ve Teknik heyete teşvik pirimi niteliğinde hediye verdi.

Ardeşen GSK Bayan Hentbol takımının son zamanlarda elde ettiği başarılardan dolayı tüm takıma moral yemeği veren Başkan Hakan Gültekin sporcu ve teknik heyete motivasyonlarını arttırma adına hediye verdi.

Ardeşen Belediyesi Yöresel Yemekler Sofrasında verilen yemeğe İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen GSK Başkan Yardımcıları Ali Biberoğlu, Ömer Faruk Zenginal, Ayşe Er,  Fındıklı İlçe Özel İdare Müdürü Kulüp Disiplin Kurulu Başkanı Dursun Yaşaroğlu, Antrenör Ali  İhsan Tekin, Şefki Demiroğlu, Dursun İslamoğlu, Kulüp Müdürü Ziya Özatmaca, Yönetim Kurulu üyeleri Osman Nuri Yazıcı, Hülya CerrahOĞLU, Şükran Kaptan Kavasoğlu ve sporcular katıldı.

Başkan Gültekin konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Gültekin; “Avrupa arenasında, İsveç Krıstıanstad takımını eleyip yarı finale yükselen ve önümüzdeki ay Polonya ile karşılaşacak olan İlçemizin ve ülkemizin Avrupa’daki gururu Ardeşen GSK Takımımızla bir araya geldik. Elde edilen bu başarıdan dolayı kendilerini motive etme adına yönetim Kurulu, teknik ekip ve sporcularımıza çam sakızı çoban armağanı hediyelerimiz oldu. Ayrıca 28 Mart tarihinde evimizde oynadığımız Karadeniz derbisi niteliğindeki Trabzon Zağanos lig maçında da elde edilen başarıdan dolayı sporcularımızı bir kez daha kutlar başarılarının devamını dilerim.” Diye konuştu.