Başkan Gültekin’den 24 Kasım Mesajı

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN bir mesaj yayımladı.

Mesaj şöyle; “Mesleğini, milli iradeyle birlikte, vatanına, bayrağına sahip çıkan ahlaklı bir fert ve güçlü bir Türkiye hedefiyle icra eden öğretmenlerimiz, inanıyorum ki bundan böyle tam demokrasiye içtenlikle sahip çıkan nesiller ülkemizin kalkınmasında öncü bir rol oynayacaklardır. Bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu emeklerinin manevi karşılığı olarak gören öğretmenlerimize milletimizin duyduğu sevgi, saygı ve güven sınırsızdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutlarım.”

Hakan GÜLTEKİN

Ardeşen Belediye Başkanı