Başkan Gültekin Bu Toplantıları Her Ay Yapıyor

İlçede yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar ve yeni projeler için her ay periyodik yapılan muhtarlar toplantısı Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin tarafından yapıldı.

Başkan Gültekin’in; Ardeşen Belediyesi Yöresel Yemekler Sofrasında düzenlenen Muhtarlar toplantısına Mahalle Muhtar Dernek Başkanı Şükrü Ergün, Rize Muhtarlar Federasyonu Teşkilat Başkanı Murtaza Özyanık ve muhtarlar katılırken, Toplantıda ilçeye bağlı mahallelere yapılan yatırımlar, yeni projeler, eksiklikler ve isteklerle ilgili istişareler yapıldı.

Başkan Gültekin yapılan toplantı sonrası bir açıklama yaptı; Gültekin, “İlçemizin hizmetkarlığını yapan kıymetli mesai arkadaşlarım, muhtarlarımızla her ay periyodik aralıklarla yaptığımız istişare toplantılarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gayet verimli bir şekilde geçen toplantımıza iştirak eden tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Diye konuştu.