Başkan Gültekin Beden Eğitimi Öğretmenlerini Dinledi

Ardeşen’de eğitim öğretim veren okulların beden eğitimi öğretmenleriyle bir araya gelen İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin öğretmenlerin isteklerini dinleyerek yapılacak olan spor malzemeleri konusunda açıklama yaptı.

Ardeşen ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı ilköğretim, lise ve dengi okulların beden eğitimi öğretmenleriyle her yıl bir araya gelerek sportif araç gereçlerle ilgili talepleri alan İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin 2018-2019 yılı içinde gerçekleştirilen toplantıda tüm okullardan sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere talep formu istedi.

Toplantıyla ilgili Başkan Gültekin şunları kaydetti; “İlçemize bağlı ilk, orta ve Liselerde görev yapan beden eğitimi öğretmenlerimizle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeniden bir araya gelerek sportif faaliyetler, okul takımları, altyapı ve spor branşlarına göre talep edilen malzemeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Biliyoruz ki, Sporda elde edilen başarı akademik ve sosyo kültürel alanlara da çocuklarımıza olumlu yansıyacaktır. Bu manada emeği olan tüm beden eğitimi öğretmenlerimize kolaylıklar dilerken, yaptığımız istişare toplantımıza katılım gösteren başta İlçe Spor Müdürüm Ali Osman ÖNÇIRAK ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.” Diye konuştu.

Toplantı sonrası Başkan Gültekin toplantıya katılan tüm Beden Eğitimi Öğretmenlerine içinde çeşitli hediyelerin olduğu spor çantası verdi.