Bakanlar Ardeşen’de Açılış Yaptı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve üst düzey bürokratlar Ardeşen Belediyesi tarafından yapılan Sahil Çay Bahçesinin açılışına katıldı.

2017 yılı yaş çay taban fiyatını açıklamak için Rize’ye gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ardeşen Belediyesi tarafından yapılan Sahil Aile Çay Bahçesi’nin açılışına katıldı.

Açılışa Bakan Çelik’in yanı sıra AK Parti Genel Meclis Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Çevre Eski Bakanı ve ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Ak parti Artvin il başkanı Erkan Balta, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Civar İlçe Kaymakamları, Rize İlçe ve Belde Belediye Başkanları, AK Parti İl ve ilçe Yönetim Kurul Üyeleri, İl Genel ve Ardeşen Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçelerde görev yapan Daire Müdürleri, Ardeşen vakfı kurucuları, Oda Başkanları, STK temsilcileri, Siyasi Parti Başkan ve üyeleri, Köy ve mahalle muhtarları, İş Adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan, Belediyesi Spor Kulübü Halk Oyunları oyuncularının Folklor gösterisinin ardından sırasıyla Belediye Başkanı Hakan  Gültekin, AK Parti Genel Başkanı Vekili Hayati Yazıcı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik birer konuşma yaptı.

Bakan Çelik konuşmasında şunlara değindi; Hep üreticilerin yanında olduklarını belirterek, “Çayın üreticisi olan bu coğrafyada üreticilerimizin sorunlarına duyarlı olmanın yanında onların helal rızık elde etmeleri akıttıkları elin terinin karşılığını almaları konusunda hep destek olduk. Karadeniz Türkiye’nin incisi. Tabiki bu kadar güzel bir sahil ve cennet mesafesindeki yeşil ve mavinin buluştuğu bu coğrafyada insanların huzur, güvenlik içerisinde güzel tesislerde zamanlarını geçirmeleri, dostluklarını pekiştirmeleri en doğal hakkıdır. Dertler ve problemler çok. Bu problemleri aşa aşa geliyoruz. Önümüzde güçlü bir liderimiz var. O liderin öncülüğünde sorunları bir bir çözüyoruz. Bir olarak çalışmamız gerekiyor. Belde, ilçe, il ve ülke olarak çalışmamız gerekiyor. Bizim bizden başka dostumuz yok. İzliyorsunuz masada müttefik olanların sahada nasıl münafık olduklarını görüyorsunuz. O halde kimseden bir fayda yok. 80 milyon kenetleneceğiz ve çalışacağız. Düşmana karşı el birliği içerisinde olacağız. Dostluklarımızı geliştireceğiz ve ülkemizin kalkınması, büyümesi, namerde muhtaç olmaması için elimizden ne geliyorsa ardımıza koymamamız gerekiyor. Bu coğrafyada vatanına, milletine bağlı aziz vatandaşlar olarak inşallah sizler üzerinize düşeni yapacaksınız bizde ülkenin yönetiminden sorumlu arkadaşlarınız olarak bizde üzerimize düşeni yaptık, yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.