Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Ardeşen Vakfı Yeni Çalışmalar İçin Toplandı

Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı çalışmalarını hızlandırdı, Vakıf Başkanı Hakan Gültekin Ardeşen’de bulunan mütevelli heyetiyle bir araya gelerek yeni projeler ve öğrenci burslarıyla ilgili toplantı yaptı.

Ardeşen Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfımızın Kuruluşunun amaç ve gayeleri doğrultusunda öğrenci bursları kapsamında 169 üniversite öğrencisine burs vermeye devam ediyor.

Vakıf Başkanı Hakan Gültekin Başkanlığındaki tolantıda; gerek Vakıf üyelerinin gerekse hayır sever bağışçıların katkıları doğrultusunda burs başta olmak üzere bir çok çalışma için fikir alış verişinde bulunuldu.

Vakıf Başkanı Hakan Gültekin toplantıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Gültekin; Güzel İlçemiz Ardeşen’imiz için faydalı işler yapmak adına 73 üye ile kurulan, üniversitede okuyan çocuklarımıza eğitim desteğini hayata geçiren Ardeşen Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfımızın Kuruluşunun amaç ve gayeleri doğrultusunda Avrupa’dan gelen destek çağrılarını değerlendirmek ve bu doğrultuda yapılacak olan yurt dışı ziyaretleri konusunda istişare yapmak için Ardeşen’deki değerli mütevelli heyeti üyeleriyle bir araya geldik. Toplantımıza iştirak eden Vakıf üyelerimizden Sn. İlçe Kaymakamımız Emrah YILMAZ’a, Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci AYTEMİZ’e, Belediye Başkan Yardımcım İbrahim YILDIRTAN’a, Rize İl Genel Meclisi Başkan Vekilim Zekeriya BOZKAN’a, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım İsmail KUYUMCU’ya, İş Adamlarımızdan Ali İSLAMOĞLU ve Sacettin HACIŞAHİNOĞLU’na teşekkür ederim. Dedi.