Yağışlı
Yağışlı

Ardeşen Vakfı’ndan Üst Düzey Bir Toplantı

Tanışma ve Kaynaşma Toplantısına Devletin Üst Düzey İsimlerinden Önemli Katlım

Kurulması için yıllardır çaba harcanan ve 2016 yılı aralık ayında resmiyet kazanan “Ardeşen Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı” Ardeşen ilçesinde devletin üst düzey isimlerinin katılımıyla görkemli bir toplantıya imza attı.

Ardeşen Belediye ve Ardeşen Vakfı Başkanı Hakan Gültekin’in ev sahipliğinde Ardeşen ilçesinde yapılan tanışma ve kaynaşma toplantısına önemli isimler iştirak etti.

Aralık 2016 yılı itibariyle kurulan, Ardeşen, İstanbul ve Ankara’da periyodik aralıklarla toplantılar düzenleyen vakıf, şu ana dek düzenlediği en görkemli tanışma ve kaynaşma toplantısını Ardeşen’de yaptı.

Ardeşen Vakfı tanışma ve kaynaşma programına; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Milletvekili Hikmet Ayar, İstanbul Milletvekili Yıldız Seferinoğlu, Başbakan Baş Danışmanı Prof. Dr. Metin Yerebakan, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı, Ardeşen Kaymakamı Emrah yılmaz, Erzurum Şenkaya İlçe Kaymakamı Ömer Dereci, Prof. Dr. Kemal Sandıkçı, Bursa Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamalıoğlu, Trabzon Başsavcısı Miktat Kutanoğlu, Manisa Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Trabzon Ağır Ceza Reisi Hülya Eskiçırak, Bolyanin Başsavcısı Mustafa Sever, Rize Baro Başkanı Mehmet Çırakoğlu, İnsan Hakları VE Eşitlik Komisyonu Üyesi Harun Metroğlu, Ulaştırma Bakanı Danışmanı Turan Özyanık,Sosyal Güvenlik ve Çalışma Bakanlığı Daire Başkanı Rauf Oğuz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşaviri Adem Biberoğlu, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti İlçe Başkanı Avni Kahya, Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Hızır Aslıyüksek, Ankara Ardeşen’liler Dernek Başkanı Ahmet Üstoğlu, Rafting AS. Başkanı Fikret Yardımcı, Çeşitli İl ve İlçelerde Görev Yapan Hakimler, Savcılar ve ayrıca Hakim ve Savcı aday adayları, Daire Amirleri, Oda Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Avukatlar, Doktorlar, İş Adamları, Çay Fabrika Müdürleri, Banka Müdürleri, Spor Kulüpleri Başkanları, Okul Müdürleri, STK temsilcileri, Ardeşen Vakfı Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.