Ardeşen Vakfı Bu Yıl İlk Bursunu Veriyor

Ardeşen’imizde büyük çabalar sonucunda 74 kişilik kurucular kurulu üyelerinin özverili çalışmaları sonrasında kurulan “Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı” bu yıl ilk bursunu veriyor.

Ardeşen’de bulunan Vakfı mütevelli heyeti Vakıf Başkanı, Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN’in başkanlığında toplandı. Toplantıda; Vakfa İstanbul’da alınan arsa ve ödemeleri, 2017-2018 burs adedi ve miktarı, burs kriterleri, Vakıf logo ve tanıtım reklam çalışmaları, onur kurulu üyelik ve yeni üye kabulü, vakıf promosyon ve faaliyetler konularında fikir birliği yaptı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN günden maddelerini sıralayarak katılımcılara Vakıfla ilgili son bilgileri aktardı. Toplantıda söz alan İlçe Kaymakamımız Emrah YILMAZ burs kriterleriyle ilgili bir konuşma yaparak kurul üyelerinden görüş aldı.

Toplantı bu yıl verilecek burs adedi, miktarı ve şartları konuları başta olmakla birlikte Vakfın tanıtım, logo ve promosyon konularıyla ilgili de fikir birliğine gidildi.