Ardeşen Türkiye 2.si Oldu

Antalya’da yapılan TMVFL Türkiye Şampiyonası’nda  2.lik kupasını  Ardeşen Veteranlar ve Masterler takımı aldı. Ardeşen Antalya'dan iki kupayla döndü.

Bu yıl Antalya Manavgat’taki Emirhan Spor Kompleksi’nde yapılan organizasyonda Türkiye ikincisi olan Ardeşen takımı hem Doğukaradeniz şampiyonluğunu hem de Türkiye ikinciliğini geniş katılımlı tertiplediği geceyle evinde Ardeşende kutladı.

Gecede Ardeşen Veteranlar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Topal'ın ev sahipliğinde düzenlenen Kupa törenine Ardeşen ilçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Belediye Başkanı Hakan Gütekin, daire mürüleri, Pazar Veteanlar, Pazar Hemşin Masterler, Fındıklı Masterler ve Veteranlar, Tunca Belediye spor, Ardeşen GSK, Ardşen Gücü, Pirinçlik Spor ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede Ardeşen Veteranlar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Topal bir konuşma yaparak takım olarak kazandık dedi.