Ardeşen Kuzey Mahallesi Yolunu Dualarla Açtık

Ardeşen ilçesine bağlı mahallelerde belediye tarafından başlatılan yol genişleme, taş duvar, beton duvar ve yol betonu gibi hizmetlerin %90’ının tamamlandığını ifade eden Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Kuzey Mahallesi yolunun da tüm mahalle sakinleri için hayırlı olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti.

Üç ay önce Ardeşen Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Kuzey Mahallede başlatılan istinat duvarı, yol genişleme ve beton çalışmaları tamamlanarak bugün hizmete açıldı.

Kuzey mahallenin muhtelif noktalarında başlatılan 10 metre uzunluğundaki taş ve beton duvar çalışması tamamlanmasının ardından mahallenin farklı noktalarında bulunan toplam 850 metre beton yol çalışması da tamamlanarak bugün hizmete açıldı.

Kuzey Mahallesinde yapılan yol açılışa Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Kuzey Mahallesi Muhtarım Ahmet Yapıcı, İller Bankası Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Yerebakan, İlçe Emniyet Müdürüm Ömer Yıldız, İlçe Müftümüz Mustafa Koç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mevlüt Altı, İlçe Özel İdare Müdürü Şükrü Yapıcı, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ardeşen İlçe Teşkilatı Yönetim Üyeleri, Muhtarlar, 21 No lu Kooperatif Başkanı İbrahim Memoğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle Muhtarı Ahmet Yapıcı ve Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in konuşmalarının ardından İlçe müftüsü Mustafa Koç’un duası sonrası açılışa katılan protokol kurdeleyi keserek yolu hizmete açtı.