Ardeşen’imizin Adı Uluslarası Oluyor

Ardeşen belediye başkanlığı olarak ilçemizin tanıtımında PTT ile ortak bir proje başlattık,  proje kapsamında Kişisel Pul uygulaması ile Ardeşen’inimizin logosu PTT Pullarında bastıracak ve böylelikle ilçemizin adı ve logosu yurt içi ve yurt dışında tanınmış olacak.

Bu manada Rize PTT Baş Müdürü Hızır NUR, Ardeşen PTT Müdürü Tuncer SONBEY, Rize PTT Müdürlüğünde Görevli Memur Kadir BİLGİLİ ve Ardeşen PTT Müdürlüğünde Görevli Memur Emre GEMİCİ belediye başkanımiz Hakan GÜLTEKİN beyi makamında ziyaret ederek proje hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Ardeşen belediyemiz ve PTT işbirliğiyle başlatılan projede ilçemizin amblemi posta pulu haline getirilerek yurt içine ve yurt dışına pullama yolu ile yollanacak olan her türlü işte bu pullar kullanılabilecek. İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun.