Ardeşen’imizi Daha Güzel Yapmak İçin Çalışıyoruz

Ardeşen Belediyesi park ve bahçe işleri çalışanlarımız; havaların soğumasıyla birlikte çevre düzenlemelerini kış ayına uygun çiçek dikimleriyle yeniden başlattı.

Kış ayına daha dayanıklı çevre düzenlemelerine başlayan Belediyemiz park ve bahçe işleri çalışanları ilk etapta şehir merkezinde orta refüjde düzenleme yapmaya başladı.

Yaz ayı ile uzayan çimler kesilerek, yola sarkan, trafiği olumsuz şekilde engelleyen ve görüş mesafesini düşüren ağaçlar bodurlaştırılır havaların soğumasıyla birlikte solan ve kuruyan çiçek ve süs bitkilerinin yerine ise kötü hava şartlarına daha dayanıklı süs bitkileri ve lale dikimi başladı.

Şehrin muhtelif noktalarında hummalı bir çalışma yürüten belediye çalışanları birkaç hafta içince istenilen verimin alınacağını kaydetti.