Ardeşen İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin İl Başarısı Göz Doldurdu

Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye geneli yapılan TGF Grekoromen gurup karşılaşmalarında Ağrı, Urfa ve Rize’de il birincilikler alarak ilçeye döndü.

Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden ve aynı zamanda okulun güreş eğitmeni Suut Cici eğitim verdiği güreş takımıyla; Ağrı ilinde bir 1.lik, bir 2.lik, Urfa ilinde bir 1.lik ve Rize’de takım olarak elde edilen beş 1.lik elde ederek bu dalda ne denli iddialı olduklarını kanıtlamış oldular.

Güreşte elde edilen bu başarı sonrası Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Ahmet Ali Sandıkçı, Güreş Eğitmeni Hocası Suut Cici, ve Güreş takımında görev yapan Yunus Emre Tutan, Ali Kemal Cici, Hamza Yılmaz, Sadık Talha Kulaber, Erdal Yerebakan, Emre Çoban, Ömer Faruk Cici, Emrullah Çoban, Batuhan Karadeniz, Erdal Yerebakan ve Özgür Altekin İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten ve elde edilen memnuniyeti dile getiren Başkan Gültekin öğrencilere hediye vererek başarılarının devamını diledi.