Ardeşen Halk Oyunları Ekibi Kupasız Dönmedi

Millî Eğitim Bakanlığınca geleneksel olarak her yıl düzenlenen İlköğretim, Ortaöğretim ve Yaygın Eğitim Kurumları arası Halk Oyunları Rize İl Yarışması Güneysu kapalı spor salonunda tamamlandı.

Rize Güneysu Kapalı Spor Salonu'nda yapılan yarışmalarda alınan dereceler şöyle; miniklerde Ranihli SK, yıldızlarda Rahini SK, gençlerde Rize Belediyesi, yaygın eğitim kurumları Büyüklerde ise Fındıklı Belediyesi birinci oldu.

Rize geneli yapılan Halk Oyunları Yarışlarında geçen yıl gençlerde 2. Olan Ardeşen Belediyesi Halk Oyunları ekibi bu yıl ilk kez yarıştığı Büyükler kategorisinden de kupa lamayı başardı. Her yıl evine kupa ile dönen Ardeşen Belediye Halk Oyunları ekibi çalıştırıcının emeklerini ilk kez katıldıkları büyükler kategorisinden kupa kazanmayı bildi.