Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Ardeşen Fakülte Yaptırma Derneği İftarda Buluştu

Ardeşen Fakülte Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hakan Gültekin’in daveti doğrultusunda düzenlenen iftar yemeğine katılım üst düzeydi.

Dernek Başkanı Hakan Gültekin Tarafından verilen İftar yemeğinin ardından heyet; Önümüzdeki yıl eğitim verecek olan Fakültenin yeni hizmet binası başta olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulundu.

Ardeşen Belediyesi Yöresel Yemekler Sofrasında verilen İftar yemeğine İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Saim Albayrak, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Önçırak, Ardeşen Ticaret Odası Başkanı Recep Eksilmez, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Turizm Fakültesi Akademik ve İdari Personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.