Ardeşen Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini icra eden 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer YILDIZ’ın emeklilik talebi üzerine boşalan Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü göreve 4. Sınıf Emniyet Müdürü olarak Bülent ERDOĞAN atandı. Bu doğrultuda Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimiz İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Ardeşen ilçe emniyet müdürü olarak geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Bülent ERDOĞAN’a hayırlı olsun ziyaretleri sürmekte. Bu doğrultuda Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN ve Belediye Meclis Üyeleri Müdür ERDOĞAN’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Hakan GÜLETEKİN, Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim YILDIRTAN, Meclis Üyelerimizden Saniye ER, Mahmut ÖZYANIK, Muhammet ÖZYURT, Ayhan ÖNÇIRAK, Yunus ÖNKİBAR, Mustafa OKUMUŞ, Serap DUYDU TOPALOĞLU ve Cihan TERBIYIK’tan oluşan heyet Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü Bülent ERDOĞAN’a yeni görevinde başarılar diledi.