Ardeşen’de Yeni Bir Kulüp Kuruldu

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Palivatspor Kulübü Başkan ve yönetimini makamında kabul etti.

Geçtiğimiz yıl Rize 2. Amatör Liginde şampiyon olan Palivatspor Kulübü bu yıl mücadele ettiği Rize 1. Amatör Ligi’nde ilk iki haftada bir galibiyet bir mağlubiyet aldı. Kulüp Başkanı Dursun Ali Özyanık, Başkan Yardımcısı Hüseyin Özyanık, Futbol Şube Sorumlusu Muhammet Özyanık, Kulüp Üyesi Mahmut Özyanık, Reşit Kemal Özyanık, Murtaza Özyanık ve Teknik Direktör Muhammet Tepegöz Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret etti.

Sporun her alanında ilçede yapılan faaliyetlere desteğini esirgemeyen Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, ziyaretlerinden dolayı Palivatspor Kulübü başkan ve yönetimine teşekkür etti. Gültekin, Rize 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Palivatspor’un çıktıkları bu yolda hedeflerine ulaşmalarında gerekli desteği sağlamaktan çekinmeyeceklerini kaydetti.

Sinan Köy ve Ardeşen’i en iyi şekilde temsil etmek istediklerin söyleyen Özyanık, Rize 1. Amatör Ligi’nde sezonu güzel başarılarla tamamlamak istediklerini ve bu yolda başta taraftarlarımız olmak üzere Belediye Başkanımız Hakan Gültekin’in yaptığı gibi köyümüzün ve ilçemizin ileri gelenlerini yardıma davet ettiklerini ifade etti. Ziyaret sonrasında Palivatspor Kulübü tarafından Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’e isminin yazılı olduğu 53 numaralı forma hediye etti.