Ardeşen’de Sınav Öncesi Başarı Odaklı Konferans

Ardeşen Belediyesi ve İstanbul Ardeşenliler Derneğinin katkılarıyla LGS ve LYS için sınavlara girecek olan öğrencilere yönelik düzenlenen ve Çalışma Psikolojisi Uzmanı ve Algı Mühendisi Ertan Şimşek’i konuk olduğu konferans öğrenciler için oldukça verimli geçti.

Ardeşen Belediyesi Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, İstanbul Ardeşenliler Derneğini katkılarıyla Belediye Kültür merkezi konferans salonunda Öğrencilere yönelik konferans düzenlendi.

Öte yandan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin konferansla ilgili bir açıklama yaptı, Gültekin; Öğrencilerimizin geleceklerini kökten etkileyecek olan LYS ve LGS sınavları öncesi Çalışma Psikolojisi Uzmanı ve Algı Mühendisi Ertan Şimşek hocamızı İlçemizde konuk ettik. Verimli geçtiğine inandığımız konferans sonrası öğrencilerimizden aldığımız olumlu tepkiler bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Konferansımızın oluşumunda emeği geçen İstanbul Ardeşenliler Derneği Başkan Vekili ve Mali İşler Başkanı Hakan Hacıfeyiz kardeşime teşekkür ederken, katılım gösteren tüm Müdürlerimize, Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Diye konuştu.