Yağışlı
Yağışlı

Ardeşen’de Öğretmenler Günü Programı

Ardeşen’de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde Kutlama Programı düzenledi.

Ardeşen’de ki kutlama programı İlçe Kaymakamlık Önünde Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar’ın Müdürlük Çelengini sunumu ile başladı. Çelenk sunumu saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı; Çelenk sunumunun ardından İlçe Kayakamı Emrah Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve İlçe Protokol üyelerinin katılımıyla Alparslan Ortaokulunda düzenlenen programla devam etti.

İlçe milli eğitim koordinatörlüğünde Kanuni Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 24 Kasım öğretmenleri günü kutlama programında açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar ve sırasıyla İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz yaparken, günün anlam ve önemine binaen şiirler, slayt gösterileri, tiyatro ve göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ile devam ederken, Program 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan çeşitli yarışmalarda derece giren öğretmen ve öğrencilere hediyelerinin takdimiyle son duldu.