Ardeşen’de Kan Bağışçısı Çoğalıyor

Ardeşen’de başlatılan kan bağış kampanyasına en ön safta katılan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, sadece kendi değil beraberinde Belediye Meclis Üyeleri de bu anlamlı bağışa katkı sağlıyor.

Ardeşen’de AK Parti İlçe Teşkilatının öncülüğünde yapılan kan bağış kampanyasına ilgi yoğun oldu. Bir Gün Sana da Lazım Olur sloganı ile başlayan kampanyaya destek veren Belediye başkanı ilk kanı ben veririm diyerek bağışçılara öncülük ederken kampanyaya ilçe bürokrasisinden de önemli katılım oldu.

Kampanya ile ilgili Başkan Gültekin şunları kaydetti; “Birgün sanada lazım olur” sloganı ile gönüllü kan bağışçıları için ilçemize gelen Kızılay Kan bağış Aracını ziyaret ederek Doktor ve Hemşirelerimize işlerinde kolaylıklar diledik. AK Parti İlçe Teşkilatımızın öncülüğünde başlatılan kan bağış kampanyasına Belediye Meclis Üyelerimle yaptığımız bu ziyarette bizde kan verdik. Unutulmamalıdır ki; Kan bağışı insani bir yardım olmasının yanı sıra kendi sağlığınız için de çok faydalıdır; Unutulmamalıdır ki, Kan bağışı kalp krizi ihtimalini %90 azaltır. Bu doğrultuda hem kendi sağlığımız hem de kurtarılmayı bekleyen onca hasta İçin şifa olacak olan bir kanın ne denli önemli olduğunu her daim hatırlayarak kan bağışı yapalım. Diye Konuştu.