Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Ardeşen’de Hz. Peygamberi yeniden Düşünmek Konferansı

Ardeşen Belediyesi her ay yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. Bu anlamda Ardeşen Belediyesi Konferans salonunda Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr. Yasin Pişgin’in konuşmacı olarak katılacağı “Hz. Peygamberi Yeniden Düşünmek” adlı konferans tertip edildi.

Konferansa İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya, İlçe Müftüsü Mustafa Koç, Ardeşen Muhtarlar Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu, Daire Müdürleri, Oda Başkanları, Ardeşen İlçe Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Üyeleri, Din Görevlileri, Tunca Kur’an Kursu Talebeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Ardeşen Belediyesi bünyesinde tertip edilen etkinlikle ilgili ilçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin şunları söyledi; “Belediyelerin asli görevlerinin yanı sıra halkın ihtiyacı olan sosyal sorumluluklarını da aksatmadan yerine getirmesi gerekir. Bu manada ilçemizde her ay düzenli şekilde yaptığımız dini, akademik, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerimizden birini daha gerçekleştirdik. Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr. Yasin PİŞGİN hocamızın konuşmacı olarak katılacağı “Hz. Peygamberi Yeniden Düşünmek” adlı konferansımıza teşriflerinden dolayı İlçe Kaymakamım Emrah YILMAZ’a, Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci AYTEMİZ’e, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanım Avni KAHYA’ya, İlçe Müftümüz Mustafa KOÇ’a, Muhtarlar Dernek Başkanım Maksut ÇIRAKOĞLU’na, Daire Müdürlerime, Oda Başkanlarıma, Belediye Meclis Üyelerime, AK Parti Kadın Kollarına, AK Parti Gençlik Kollarına, Din Görevlilerimize, Tunca Kuran Kursu Talebelerimize ve uzaktan yakından bu geceye katılım gösteren hanımefendilere, beyefendilere ve sevgili gençlere teşekkür ederim.” Dedi.