Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Ardeşen’de Beş Yıldır Süren Gelenek

Ardeşen Mahalle muhtarlar derneğinde görev değişikliği. İlçeye bağlı Yeni Mahalle muhtarı Şükrü Ergün bugün 5. Yılın başkanlığını yapacak olan Baş Mahalle Mahalle Muhtarı Engin Hasanoğlu’na geçtiğimiz hafta görevini devretmiş idi. Bu doğrultuda, Hasanoğlu’na hayırlı olsun ziyaretlerimde sürmekte.

Bu gelenek 5 yıldır sürüyor.

Ardeşen Muhtarlar Derneğinde tam 5 yıldır süre gelen bir gelenek var. Muhtarlar tek bir başkanın beş yıl boyunca hüküm sürmemesi ve farklı isimlerin farklı icraatlarını ve yenilikçi zihniyetlerinizde göre bilme adına, önemli bir karar alarak her yıl bir başkan seçimi yaparak demokratik bir sürecin dernekte hayat bulmasını sağladılar.

Bu anlamda Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve Belediye Meclis üyeleri yeni başkan olarak bir yıl boyunca hizmet verecek olan İlçeye bağlı Baş Mahalle Muhtarım Engin Hasanoğlu ve muhtarları ziyaret etti.

Başkan Gültekin; “Seçilmiş insan vatandaşın hizmetkarı olmayı gönülden kabullenmiş insandır. Seçilmiş insan üreten ve çalışkan olmak için mesai kavramı gözetmeyen insandır. Bu anlamda bizler her ay periyodik aralarla yaptığımız mahalle, esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizin yanı sıra muhtarlarımızla da bir araya gelmekteyiz. Bugün de Ardeşen Mahalle Muhtarlar derneğinde her yıl sistematik şekilde değişen Başkanlık sürecinde, Başkan olarak göreve gelen Baş Mahalle Muhtarım Engin HASANOĞLU’nu ve Muhtarlarımızı ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarı dileklerimizi ilettik.” Diye konuştu