Yağışlı
Yağışlı

Ardeşen’de 10 Kasım Anma Programı

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Ardeşen ilçemizde de 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı düzenlendi

Ardeşen ilçemizde saatler 09.05 geçe sirenler çalınarak Ataya olan saygı hazır ola geçilerek gösteridir. İlçe Kaymakamlık önünde bulunan Atatürk anıtına çelenklerin sunumu ile başlayan program, ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı Yavuz Selim Ortaokulu konferans salonunda devam etti.

Ardeşen Kaymakamlık önündeki anma programında ilçe kaymakamlık çelengi ilçe Kaymakamımız Emrah YILMAZ, İlçe Belediyesi çelengi ise İlçe Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN tarafından Atatürk anıtı önüne konuldu.

Çelenklerin konulmasının ardından saatler 09.05 gösterdiği anda İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve İlçe Jandarma Komutanlığına ait araçlar tarafından sirenler çalındı.

Kaymakamlık önündeki programa; Ardeşen Kaymakamı Emrah YILAMAZ, Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci AYETEMİZ, İlçe Emniyet Müdür Bülent ERDOĞAN, İlçe Jandarma Komutan Vekili Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Cemal GEYİK, İlçe Spor Müdürü Ali Osman ÖNÇIRAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat YAZAR, İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mevlüt ALTI, İlçe Özel İdare Müdürü Şükrü YAPICI, İlçe Müftüsü Mustafa KOÇ, İlçe Mal Müdürü Osman MALKOÇ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ferhat ÇAĞLAR, İlçe Nüfus Müdürü Filiz OKUMUŞ, Ardeşen Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nimet YAZICI, İlçe Tapu Müdürü Vekili Alçer ÜŞÜMÜŞ, İlçe Vergi Dairesi Müdürü Fuat TATLI, İlçe Kütüphane Müdürü Şeref YELKENCİ,  PTT Müdürü Tuncer SONBAY, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni KAHYA, CHP Ardeşen İlçe Başkanı Erdoğan NEBİOĞLU, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan ESİRGEMZ, SP Ardeşen İlçe Başkanı Hamza EKSİLMEZ, CHP Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Mustafa BUÇAN, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Recep EKSİLMEZ, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Tahsin Bekir YAZICI, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Şükrü ERGÜN, Ardeşen Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Maksut ÇIRAKOĞLU, Muhtarlar, Ardeşen Belediye Meclis Üyeleri, Dair Amirleri, Oda Başkanları, Banka Müdürler, STK’ların temsilcileri,  Oklu Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler Katıldı.

Heyet daha sonra Ardeşen Yavuz Selim Ortaokulundaki programa katıldı. Burada düzenlenen programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar, şiirler ve öğrenciler tarafından sahnelenen oratoryo izlendi. Program 10 Kasım’la ilgili yapılan çeşitli yarışmalarda dereceğe giren öğrencilere verilen plaketlerle son buldu.