Yağışlı
Yağışlı

Ardeşen Belediyesinden Yeni bir Hizmet Daha

Ardeşen Belediyesi 10 bin m2 alandaki mezarlık alanının mimari projesi tamamlandı. İlçeye yeni bir hizmet olarak tanıtılan yeni şehir mezarlık alanı ile ilgili Başkan Gültekin açıklamalarda bulundu.

Ardeşen’de eksikliği hissedilen ve önemli yatırımlardan biri daha hayat buluyor. Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Çay TV de katıldığı bir canlı yayında açıkladığı proje, uzun yıllardır ihtiyacı duyulan şehir mezarlığı ile ilgili tanıtım videosu ve görseller paylaşıldı.

Konuyla ilgili Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin açıklamalarda bulundu. Gültekin, açıklamasında “1O Bin m2 mezarlık alanı satın aldık. Mimari projesini bitirdik. Ardeşen’in hizmetine sunuyoruz. Merkez Mahallesi’nin biraz ilerisinde Düz Mahalle’de Aslıyüksekler mevkiinin altında dere kenarında bir yer satın aldık. Burada bireysel definleri ücretsiz olacak. Ancak aile mezarlığı, sülale ve köy mezarlığı almak isteyenlere belediye meclisimizin alacağı karar neticesinde belirlenecek ücret karşılığında satacağız.” Dedi.

İlçemizde eksikliğini hissettiğimiz ve önemli projelerimiz arasında olan yeni şehir mezarlık alanını Belediyemiz bünyesine kazandırdık. Düz Mahelle Aslıyüksekler mevkii olarak ta bilinen dere içinde10 bin m2 projesini tamamlanmış olduğumuz yeni şehir mezarlık alanında isteyen vatandaşımıza aile, sülale ve bireysel gömü yerleri tahsis edeceğiz. İlçemize hayırlı olsun.