Ardeşen Belediyesinden Örnek Proje Hayat Buldu

Ardeşen Belediyesi Sosyal belediyecilik çıtasını yaptığı farklı projelerle her geçen gün bir üst seviyeye çıkarmayı sürdürüyor.

Yaklaşan Anneler Günü için bir proje geliştiren Ardeşen Belediyesi ilçede eğitim gören 554 Anaokulu öğrencisine tek seferde ulaşarak, yaklaşan Anneler günü için hazırladığı tebrik kartları ve Ardeşen logolu pullarla farkındalık yarattı.

İlçede eğitim öğretim veren Atatürk anaokulu, Nene Hatun anaokulu, Merkez Fatih anaokulu, İMKB anaokulu, Cumhuriyet anaokulu, Mesut Karaoğlu Anaokulu, Işıklı 60. Yıl Anaokulu, Gazi Mustafa Kemal Anaokulu, Köprüköy Anaokulu, Seslikaya Ziya Okutan  Anaokulu olmak üzere toplam 10 okul ve 554 öğrenciye ulaşarak Annelere gönderilmek üzere tebrik kartları ve Ardeşen Belediyesi Logolu pullar dağıtarak, çocukların Annelerine olan duygulara tercüman oldu.

Çocuklar  yapılan bu proje için Belediye Başkanı Hakan Gültekin’e teşekkürlerini kendisine sarılarak ifade ettiler.

Öğrenciler Okul müdürleri ve Öğretmenleri eşliğinde Anneleri için düzenledikleri mektuplarını PTT Ardeşen şubesinden posta yolu ile adreslere postaladılar, etkinlik esnasında Başkan Gültekin’de çocukların heyecanlarına ve mutluluklarına ortak oldu.

Konuyla ilgili Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin şunları söyledi; Önümüzdeki hafta sonu “14 Mayıs 2017 Pazar günü” Anneler günü. Anneleri anmak ve onları onurlandırmak için Dünya’da farklı tarihlerde kutlanan bu anlamlı günde bizlerde Annelerimizi unutmamalıyız.  Öyle ki! Annelerin ne denli kıymetli olduğunu Peygamber Efendimiz (asm) şöyle buyurmuşlardır “Cennet Annelerin Ayağının Altındadır.” Bundan mütevellit Annelerimiz bizler için her daim kıymetli olmuşlardır. Ardeşen Belediyesi Olarak Anneler gününe dikkat çekmek ve özellikle Anasınıfı Öğrencilerinin farkındalıklarını arttırmak amacıyla,  İlçemizde bulunan 554 Anasınıfı öğrencisini kapsayan, Tebrik Kartı ve Ardeşen Belediyesi Logomu pullarımızı öğrencilere dağıttık. Bugün de hayırlısıyla Annelerimize yolladık. Bu projemizde bizlere paydaş olan, PTT Ardeşen Müdürümüz Tuncer Sonbay’a, Nene Hatun Ana Okulu Müdürümüz Uğur Ceritoğlu’na,  Müdür Yardımcısı Nurcan Özkılıç Aslışen’e,  Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ederim. Diye konuştu.