Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Kuvvetli Sağanak

Ardeşen Belediyesinden Engelliler Günü Programı

Engelli Vatandaşlarımızı Bir Gün Değil Her Gün Hatırlamalıyız

İnsanoğlu yaşam süreci boyunca her an engelli olabileceğini unutmamalı, doğuştan veya yaşam içinde karşılaştığı bir kaza sonucu sakat kalarak yaşamını engelli olarak sürdürmek zorunda kalabilir, bu nedenle hepimiz potansiyel bir engelliyiz.

3 Aralık Ülkemiz ve tüm Dünyada engelliler günü, bu özel günde etrafımızdaki engeli vatandaşlarımızı fark etmek hepimizin birinci önceliği olmalı, Ardeşen belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanlarında olduk ve olmaya da devam etmekteyiz. Bu doğrultuda Belediye olarak Ardeşen Engelliler Derneği, Özel Güzel Annem Özel Rehabilitasyon Merkezi ve Özel Kuyumcu Özel Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri, öğrencileri ve velileriyle birlikte güzel bir etkinliğe imza attık.

Belediye bünyesinde düzenlediğimiz Çayeli ilçemiz Doğal Yaşam Müzesi ziyaret etkinliğimize katılan tüm çocuklarımıza, veli ve yetkililere teşekkür ediyoruz.

Düzenlenen etkinlik sonrası Ardeşen Engelliler Dernek Başkanı Ziya Kutanis, Özel Kuyumcu Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Şenol Kuyumcu, Özel Güzel Annem Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aytekin Mollamehmetoğlu ve Ardeşen belediye başkan yardımıcısı İbrahim Yıldırtan günle ilgili kalabalığa hitaben birer konuşma yaptılar.

Etkinlik Ardeşen Engelliler Dernek Başkanı Ziya Kutanis, Özel Kuyumcu Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Şenol Kuyumcu, Özel Güzel Annem Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aytekin Mollamehmetoğlu, Ardeşen belediye başkan yardımcısı İbrahim Yıldırtan, Belediye meclis üyesi Mustafa Okumuş ve katılımcıların toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.