Ardeşen Belediyesi Tekvando Sporcuları Yine Yeniden Birinci

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullar arası yapılan İl müsabakalarında Rize genelinde 11 dalda birinci gelen Ardeşen Belediyesi Tekvando sporcuları kupa ve madalyaya adeta doymuyor.

MEB'in Okullar arası yaptığı turnuvada Rize genelinde 11 Birincilik, 7 İkincilik ve 2 Üçüncülük alan Yaşar Azaklı hocanın öğrencileri Ardeşen'e gururla döndü. Katıldıkları hemen her turnuvada çeşitli dereceler elde eden Ardeşen Belediyesi Tekvando sporcuları Rize'de yapılan son turnuvada adeta madalya bırakmadı.

Ardeşensesi Gazetesi olarak ilçemize yaşattıkları bu gururdan dolayı bizde: Milli takım antrenörü ve Ardeşen Belediyesi Tekvando Hocası Yaşar Azaklı'nın öğrencilerini elde ettiği bu başarıdan dolayı kendilerini en içten dileklerimizle tebrik eder başarılarının da devamını dilerim.