Ardeşen Belediyesi Sporcularının Dünya Başarıları Taçlandı

Ardeşen Belediyemizin Spor Kulübü bünyesinde bulunan Rafting ve Kick Box branşlarında mücadele eden sporcuların Dünya başarıları Başkanımız Hakan GÜLTEKİN tarafından yapılan organizasyonla taçlandı.

Ardeşen Belediyemiz Yöresel Yemekler Sofrasında yapılan bir programla sporcuları onure eden Başkanımız Hakan GÜLTEKİN, Japonya’da yapılan dünya Rafting şampiyonasında dünya birincisi olan sporcular ve Macaristan’da yapılan Kick Box şampiyonasında Dünya 3’cüsü olan Gökhan ZORLU’ya altın ve hediye verildi.

Ardeşen Belediyesi tarafından hazırlanan programa İlçe Kaymakamı Emrah YILMAZ, İlçe Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci AYTEMİZ, Daire müdürleri, Oda başkanları, Siyasi parti başkanları, Ardeşen Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, antrenör ve sporcular katıldı.

Düzenlenen gece ile ilgili Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin bir açıklama yaparak şunlara değindi; “Sportif alanda Türkiye, Avrupa ve son olarak Dünya şampiyonlukları elde eden Belediyemiz Spor Kulübünün başarılı sporcuları ve ilçemizin önde gelen dinamikleriyle bir araya geldik. Ardeşen Belediye Spor Kulübü Rafting sporcularımız bu yıl Japonya’da yapılan Dünya Rafting Şampiyonasında elde ettikleri 1’lik ve Macaristan’da yapılan Dünya Kick Box Şampiyonasında elde edilen Dünya 3’culüğünü kutlama adına başarılı sporcumuzla bir araya geldik. Bu manada Raftingde Dünya birincisi olan Rafting takımımızdaki Devim GÜRSOY, Doğuş ÖNÇIRAK, Onur MEMOĞLU, Metin Can BABUÇ, Okan GÜNAK, Efe BUÇAN, İbrahim KUK sporcu kardeşlerimi ve Milli takım hocalarım Erdoğan BUÇAN, Yasin MAKAR, Savaş İZMİRLİ ve Hasan Basri YAZICI kardeşimi ayrı ayrı kutlarken, yine Macaristan’da yapılan Dünya Kick Box Şampiyonasında 51kg da Dünya 3’cusu olan Belediye Spor Kulübü Antrenörü ve Sporcusu olan Gökhan ZORLU kardeşimi bir kez daha kutlarım. Öte yandan; bu güzel buluşmada bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Emrah YILMAZ Başta olmakla birlikte gecemize icabet eden Tunca Belediye Başkanım, Daire Müdürlerim, Oda Başkanlarım, Siyasi Parti Başkanlarım ve katılımda bulunan herkese bir kez daha teşekkür ederim.” Diye konuştu.

Konuşmaların ardından başarılı sporcuların her birine  Ardeşen Belediyesi saati ve tam altın verildi.