Ardeşen Belediyesi Rafting Takımı Kupaya Doymuyor

Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdürerek Ardeşen adına Türkiye şampiyonalarında boy gösterek Ardeşen Belediye Rafting Bay ve Bayan Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Bu yıl Kayseri Yahyalı ilçesinde yapılan Rafting Türkiye şampiyonası 1. Ayağında, Açık yaş Bayanlar Tükiye 1.si ve U19 Erkekler Türkiye 2.si, Artvin Yusufeli ilçesinde yapılan Türkiye Şampiyonası 2. Ayak yarışlarında da U19 Bay ve Açık yaş Bayan takımları arasında Türkiye 1.si olarak toplamda 24 madalya ve 4 kupa kazanan, Ardeşen Belediye Spor Kulübü Rafting Takımı sporcuları, desteklerinden ötürü Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekini makamında ziyaret etti.

Türkiye şampiyonu olan bay ve bayan takımları elde ettikleri bu başarı sonrası 22-28 mayıs 2017 tarihleri arazında Gürcistan’ın Bonjomi kentinde yapılacak Rafting Avrupa Şampiyonasında Türkiyeyi temsil hakkı elde ettiler, bu bağlamda Milli Takım Kafilesi Rafting As Başkanı Fikret Yardımcı ile birlikte, Ardeşen Belediye BAŞKANI hakan Gültekini makamında ziyaret ederek, Başkan Gültekine Avrupa Şampiyonluğu sözü verdi.

Başkan Gültekin ziayretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;  Kayseri ve Artvin’de yapılan Rafting Türkiye şampiyonalarında ilçemizi en iyi şekilde temsil eden başta Kafile Başkanı Dursun Ali Demiroğlu’nu, Belediyemiz Spor Kulübü sekreteri ve üyesi Sema Akçam’ı, Antrenörlerimiz Savaş İzmirli ve Yasin Makar kardeşimi en içten duygularımla kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Öte yandan 22-28 Mayıs 2017 tarihleri arasında Gürcistan Borjomi’de yapılacak olan Avrupa Rafting Şampiyonası öncesi bizleri ziyaret eden, Gelişmekte olan spor branşları Federasyonuna bağlı Raftingden sorumlu As Başkan Fikret Yardımcı ve Avrupa şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek olan, Ardeşen Belediye Spor Kulübü Rafting Bay ve Bayan takımlarımızı ağırlayarak kendilerine başarılar dilerim. Şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası Başkan Gültekin ve kafile Türkiye şampiyonasında alınan kupalarla hatıra fotoğrafı çektirdi.