Ardeşen Belediyesi Emekli Öğretmenleri Unutmadı

Yıllar boyu geleceğimiz teminatı çocuklarımız için gecesini gündüzüne katan, çoğu Ardeşen’inin emektar öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Gününde düzenlediği bir organizasyonla yadeden Ardeşen Belediyesi Emekli Öğretmenlerden yıldızlı pekiyi aldı.

Tüm yurt genelinde yapılan etkinliklerin yanı sıra Rize’nin Ardeşen ilçesinde ilçe Belediyesi tarafından farkındalık yaratan örnek bir proje daha hayat buldu. Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ilçede bulunan tüm emekli öğretmenleri aynı çatı altında toplaya bilmek için haftalar öncesinden işe başladı.

İlçede emekli olarak gözüken 170’in üzerinde emekli öğretmene tek tek ulaşmayı başaran Ardeşen Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Gününde aynı çatı altında toplanma davetinde bulundu.

Bu anlamlı programla ilgili Başkan Gültekin şunları kaydetti; “Hatırlanması gerekenlere dokuna bilmenin heyecanı içindeyiz. 24 Kasım öğretmenler gününde elleri öpülmesi gereken en önemli kişiler belki de onlardı. İlçemizdeki emekli öğretmenlerimizi aynı çatı altında toplamak için düzenlediğimiz etkinliğimize icabet eden tüm öğretmenlerime canı gönülden teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.