Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Ardeşen Belediyesi Atık Pil Yarışması Tamamlandı

Atık pillerin çevreye gelişigüzel atılmaması, su ve toprak kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla 2017 yılında Ardeşen Belediyesi olarak İlçeye bağlı okullarında başlatıtığımız Atık Pil toplama kampanyası sonuçlandı.

Atık pillerin zararını en aza indirebilmenin ilk şartı, halkımızın atık pillerin doğaya ve insanlara vermiş olduğu zararlar konusunda bilinçlenmesidir. Bu konuda bilinçlenen vatandaşlarımız ve çocuklarımızın atık pillerin geri kazanımı konusunda üzerlerine düşen görevleri yapacaktır. Bu hususta okullarımızda başlatılan kampanya içeriğinde başlatılan en çok atık pil toplama yarışması sonuçlandı.

Okullarımızdaki değerli öğretmen ve öğrencilerimizin özverili çalışmaları sonucunda; İlçe geneli ilk, orta ve dengi okullarda yapılan yarışmada toplam 223.8kg Atık Pil toplandı.

Buna Göre:

1. Cumhuriyet İlkokulu – 72,3